

## CoNNMO Member Meeting – Friday 3<sup>rd</sup> May 2024, 9.30am to 3.30pm AGENDA

9.30 – 9.40 10 mins	Morning tea on arrival
9.40 - 9.50 10mins	Welcome, acknowledgement of country and introductions – Joanne Perks, CoNNMO Chair
9.50 – 10.10 20mins	Commonwealth Department of Health and Aged Care, Health Workforce Division update (including an update on the Scope of Practice Review) – Natalie Bekis, Assistant Secretary
10.10 – 10.40 30mins	Commonwealth Chief Nursing and Midwifery Officer (CCNMO) update (including an update on the National Nursing Workforce Strategy and Removal of Collaborative Arrangements) – Alison McMillan, CCNMO
10.40 – 11.00 20mins	Nursing and Midwifery Board of Australia update – Sarah Fagan, Senior Policy & Project Officer
11.00 – 11.20 20mins	Australian Nursing and Midwifery Accreditation Council update – Tanya Vogt, CEO
11.20 – 11.40 20mins	Australian Nursing and Midwifery Federation update – Annie Butler, Federal Secretary
11.40 – 12.10 30mins	National Supply and Demand Model – Fran Rice, Senior Nursing Adviser CCNMO Office
12.10 – 1.00 50mins	Lunch
1.00 – 1.40 40mins	Australian Cancer Nursing and Navigation Program – Anna Dawes, Acting Director Cancer Policy Section
1.40 – 1.50 10mins	CoNNMO Council and Secretariat update – Julianne Bryce, CoNNMO Council & Secretariat
1.50 – 2.50 60mins	CoNNMO Member Organisations spotlight <ul> <li>Australia and New Zealand Urological Nurses Society</li> <li>Cancer Nurses Society of Australia</li> <li>Climate Action Nurses</li> <li>Otorhinolaryngology Head and Neck Nurses Group</li> </ul>
2.50 – 3.00 10mins	Break
3.00 – 3.30 30mins	Member reports Other business
3.30pm	Close